Beijing
Na de treinreis doorgegaan naar Gubeiko voor DE muur. Een flink eind rijden van Beijing maar wat een goede keuze. Wandelen op de muur zonder dat je veel toeristen tegenkomt. Ook zonder de muur was de omgeving de moeite waard geweest om te wandelen. Maar met de muur erbij...... TOP.
Op de kaart vallen de afstanden in Beijing wel mee, maar als je de schaal erbij neemt, valt het toch tegen. Enorme afstanden gewandeld in en buiten de verboden stad. Ondanks 27 miljoen inwoners vonden wij Beijing de meest leefbare stad waar we geweest zijn in China. Alleen niet op zaterdag rond de verboden stad of bij het zomerpaleis (gelukkig waren we op vrijdag in de verboden stad).
Nog 1 hotpot vanavond en dan zit de reis erop (alleen nog even via Heathrow naar huis).
Heel attent dat jullie altijd je verhaal posten vlak voor ik mijn mail check ;) Geniet van je laatste hotpot van deze vakantie. Het is hier heerlijk weer (24 graadjes volgens mijn pc, maar voelt als 30 in de achtertuin). Schijnt zo te blijven tot dinsdag. Dus lekker weer om bij te komen van jullie reis :)
Een zucht van verlichting. Jullie zijn bijna weer thuis. Dank zij ben ik weer een beetje wijzer geworden over de toestanden daar. Maar dat jullie thuis komen vind ik nog veel fijner. De hartelijke groeten en een goede thuiskomst. Opa.
Wat een geweldig verslag, ik heb genoten. Al vast goede reis en welkom thuis.